Before&After-C1Before&After-C2Shaded between two garages and looking onto a brick wall… The view was dismal.

Our first step, creating a strong focal point at the end of the garden. Removing the grass, adding pea gravel and natural stone for shape, texture and space allowed for more use. Finally, new fencing, a new deck walkout, and built in planters completed the private sanctuary.


Before&After-C3


Before-After-A1

This Historic home had nothing but weeds and dust.

While paying close attention to the home’s architectural details and age, a design for the ironwork came to reflect the arch in the window, the brickwork nods to the colour of the home’s stonework.¬†Overall, an impressive look with easy care in the shady front yard (that now looks as though it’s always been there).


Before-After-A2


Before-After-B1

A beautiful home, a southern slope.

A large downtown property with 30 yards of soil and a client that left the possibilities up to us. The garden speaks of exuberance – full colour, fragrant, all season and a joy to behold.


Before-After-B2